Perusahaan

Bantalan

Gajih

Fitur

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping INDUSTRI CINTA

Anjeun bakal nyanghareupan perusahaan sareng tim anu paling dipercaya

Ngabagéakeun kanggo negosiasi sareng kerjasama!

Sinar Industri Cina, urang gaduh tilu perusahaan kanggo nyayogikeun jasa pangsaéna.

Kami ngalakukeun bantalan sareng grease pasar domestik langkung ti 20 taun.

Pikeun nyandak produk anu langkung saé pikeun dunya nyaéta tujuan pikeun ngudag urang. Kami ngadegkeun perusahaan perdagangan ékspor produk utama gajih sareng bantalan di Qingdao Port.

Qingdao YIXINYAN perdagangan internasional co., LTD merek BXY, produk utama bantalan blok bantal, mérek anu sanés SKYN, produk utami nyaéta pelumas gajih. Qingdao QINGHENG bantalan co., ltd mérekna QHW, produk utami nyaéta bantalan bola sareng bantalan roller. Qingdao SENZEXIANG perdagangan internasional co., Ltd SZX , produk utami nyaéta insulator.

NGASILKEUN

Ayeuna produk pabrik tiasa ngagentos bantalan ékspor anu beurat-presisi tinggi.

GREASE

Kami Ogé Ngajalankeun Rupa-rupa Jinis Usaha Gajih

TAROS KAMI

TAROS KAMI

Ningali ka kadatangan anjeun atanapi nelepon kami

Alamat

Room1109, Xi Hai An Yi Hao, Shuangzhu Road, West Coast New District, Qingdao City, Shandong Province, China

Telepon