Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Gajih Suhu Tinggi Biru (HP)

Pedaran pondok:

Produk ieu didamel tina minyak mineral kentel ku sabun logam komposit sareng disaring ku efisiensi tinggi tekanan ekstrim anti agén ageman, anti karat sareng antioksidan.


Detil Produk

Tanda Produk

Émbaran Dasar

Modél No.

BHTG-HP

Titik Turun

> 280

Pamakéan

Kecepatan tinggi sareng alat beban beurat

Henteu:

standar

Cone Penetration

220-250

Pakét

0,5kg / 1kg / 15kg / 18kg / 180kg
pouch & ember & metal can & drum

Suhu Pamakéan

-30 ℃ -220 ℃

Mérek dagang

SKYN

Warna

Warna Béda

Pilihan

Palayanan

OEM Service

Kodeu HS

340319

Asalna

ShanDong, Cina

Sampel

Gratis

Laporan Tés

MSDS & TECH

MOQ

5t

Kinerja

Résistansi suhu luhur anu saé, résistansi tekanan anu ekstrim pikeun dipakena, ningkatkeun pisan kapasitas anti gajih beban kapasitas. Pelumasan tinggi anu saé, ngirangan koefisien gesekan, ngirangan konsumsi listrik. Duanana résistansi cai, sealing, stabilitas mékanis, stabilitas oksidasi. Pikeun manjangkeun umur pakakasna, ningkatkeun kakuatan kaluaran ngagaduhan pangaruh anu signifikan.

SPESIFIKASI

Barang

Data Biasa

Métode Tés

Cone Penetration 1 / 10mm

220-250

GB / T269

Titik Titik ℃

> 280

GB / T3498

prosés produksi

d8697be81

Aplikasi

Daptar pikeun pelumasan bagian-bagian gesekan sapertos bantalan hub, chassis, motor sareng pompa cai mobil impor sareng dalam negeri, beus ageung sareng truk tugas beurat kalayan kecepatan tinggi sareng beban beurat.
Durasi ngagunakeun waktos: 80,000.00km ~ 100,000.00km

PAKET

appasf

Kaunggulan Utama Kompetitif

· Kualitas Saé
· Reputasi Anu Saé
· Narima Pesenan Uji Leutik
· Bébas Desain Bébas
· Sampel Sadia

Harga fléksibel
Jasa OEM
Kamampuh panilitian sareng pamekaran
Spésifikasi militér
Layanan jawab

Kapasitas Produksi ageung
Negara asal
Staf anu ngalaman
Pangiriman Ajakan
Kerjasama Jangka Panjang

· Kami langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik pelumas pelumas.
· Kami ngadamel iket salaku desain anjeun atanapi sampel anjeun sapinuhna.
· Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah gajih.
· Aya seueur pemasok bahan baku di sekitar pabrik urang, urang damel kerjasama mangtaun-taun.
· Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi.
· Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami