Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Bantalan Bola Alur jero 6000 Series

Pedaran pondok:

Bantalan Bola Alur jero mangrupikeun paling répréséntasi tina bantalan guling, struktur saderhana, gampang dianggo sareng serbaguna. Bantalan sapertos kitu henteu tiasa dipisahkeun, cincin jero sareng luar digulung janten jinis busur parit, tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial: koefisien gesekan low, speed ngawatesan tinggi, suitbale pikeun speed-speed tinggi. noise low, low vibration occasion.

Bantalan sapertos kitu seueur dianggo dina mobil, alat mesin, motor, instrumentasi, mesin konstruksi, kendaraan karéta, mesin tatanén sareng sababaraha rupa mesin industri alat.


Detil Produk

Tanda Produk

NGASILKEUN PARAMETER

Bantalan bola alur jero anu jajar tunggal aya dina tilu séri angka anu ngagambarkeun ukuran sareng kapasitas beban masing-masing. Maranéhna nyaéta:
6000 Series - Bantalan Bola Lampu Ekstra - Cocog pikeun aplikasi rohangan terbatas
6200 Series - Light Series Ball Bearings - Saimbang antara rohangan sareng kapasitas beban
6300 Series - Medium Series Ball Bearings - Cocog pikeun aplikasi kapasitas beban anu langkung beurat
Parameter séri 6000 sapertos kieu:

JKSAG44GAG

Bantalan No.

KTP

OD

W

Peunteun Beban (KN)

Parameter Bola Bola

Speed ​​Max

Beurat Satuan

d

D

B

Dinamis

Statis

Henteu

Ukuranna

Gajih

Minyak

mm

mm

mm

Cr

Kor

mm

r / mnt

r / mnt

kg

6000

10

26

8

4,55

1,95

7

4.7630

29000

34000

0,019

6001

12

28

8

5.10

2.39

8

4.7630

26000

30000

0,022

6002

15

32

9

5,60

2,84

9

4.7630

22000

26000

0,030

6003

17

35

10

6.80

3.35

10

4.7630

20000

24000

0,039

6004

20

42

12

9.40

5.05

9

6.3500

18000

21000

0,069

6005

25

47

12

10.10

5,85

10

6.3500

15000

18000

0,080

6006

30

55

13

13.20

8.30

11

7.1440

13000

15000

0,116

6007

35

62

14

16.00

10.30

11

7.9380

12000

14000

0,155

6008

40

68

15

16,80

11.50

12

7.9380

10000

12000

0,192

6009

45

75

16

21.00

15.10

12

8.7310

9200

11000

0,245

6010

50

80

16

21.80

16,60

13

8.7310

8400

9800

0,261

6011

55

90

18

28.30

21.20

12

11.0000

7700

9000

0,385

6012

60

95

18

29.50

23.20

13

11.0000

7000

8300

0,415

6013

65

100

18

30,50

25.20

13

11.1120

6500

7700

0,435

6014

70

110

20

38.00

31.00

13

12.3030

6100

7100

0,602

6015

75

115

20

39,50

33,50

14

12.3030

5700

6700

0,638

6016

80

125

22

47,50

40.00

14

13.4940

5300

6200

0,850

6017

85

130

22

49,50

43.00

14

14.0000

5000

5900

0,890

6018

90

140

24

58.00

49,50

14

15.0810

4700

5600

1.160

6019

95

145

24

60,50

54.00

14

15.0810

4500

5300

1.210

6020

100

150

24

60.00

54.00

14

16.0000

4200

5000

1.260

NGASILKEUN KONSTRUKSI

d5c07fd7

MATERI NGASILKEUN

Kinerja sareng reliabilitas bantalan gulung dipangaruhan pisan ku bahan anu komponén bantalanna didamel tina. Cingcin bantalan BXY sareng bal didamel tina kualitas luhur baja bantalan vakum-degassed GCr15. Komposisi kimia tina bantalan GCr15 dasarna sami sareng sababaraha wawakil bantalan wawakil salaku bagan anu dipidangkeun di handap ieu:

Kode Standar

Bahan

Analisis (%)

C

Si

Bungbulang

Cr

Mo

P

S

GB / T

GCr15

0.95-1.05

0.15-0.35

0.25-0.45

1.40-1.65

0,08

0,025

0,025

DIN

100Cr6

0.95-1.05

0.15-0.35

0.25-0.45

1.40-1.65

 

0,030

0,025

ASTM

52100

0.98-1.10

0.15-0.35

0.25-0.45

1.30-1.60

0,10

0,025

0,025

JIS

SUJ2

0.98-1.10

0.15-0.35

0,50

1.30-1.60

 

0,025

0,025

NGASILKEUN PAKET

715eb724

Bungkusan kami ogé variatif pisan, tujuanna pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda-béda. Paket anu biasa dianggo nyaéta kieu:
1. Paket industri + karton luar + palét
2. kotak Single + karton luar + palét
3. Paket YouTube + kotak tengah + karton luar + palét
4. Numutkeun ka kabutuhan Anjeun

NGASILKEUN APLIKASI

Bantalan bola alur anu jero cocog pikeun sagala jinis transmisi mékanis, pabrik motor pendukung, alat-alat kabugaran, alat-alat telekomunikasi, instrumen sareng méter, alat presisi, mesin jahit, alat-alat rumah tangga, alat-alat médis, alat-alat mancing sareng cocooan, jst.

2ac30d51

PITUDUH NGASAR

Bantalan dilapis ku agén antirust teras dipak teras angkat pabrik. Éta tiasa lami mangtaun-taun upami disimpen leres sareng dipak. Simpenan bantalan kedah diperhatoskeun sapertos kieu:

1. Simpen dina tempat kalayan suhu relatif di handapeun 60%;
2. Entong langsung disimpen dina taneuh, sahenteuna 20 cm tina taneuh dina platform anu ditempatkeun ogé;
3. Nengetan jangkungna nalika nyusun, sareng jangkungna tumpukan henteu kedah langkung ti 1 méter.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk