Warta

  • Pertengahan AUTUMN FESTIVAL 2021 Bewara HARI RAYA

    Maca deui
  • Kumaha Milih Pakakas Mesin CNC Katuhu pikeun Pabrik Bantalan: Pitunjuk Anu Pamungkas

    Kumaha Milih Pakakas Mesin CNC Katuhu pikeun Pabrik Bantalan: Mesin Panungtun CNC Pamungkas mangrupikeun padamelan anu kuat nalika ngajalankeun sét rékayasa sareng prosés manufaktur. Ti mimiti nyetak botol plastik dugi ka mesin komponén aerospace –...
    Maca deui
  • Kunaon bantalan kuring ujug-ujug nyaring teuing?

    Bantalan mangrupikeun komponén kritis dina unggal mesin puteran. Fungsi utami pikeun ngadukung poros puteran bari ngurangan gesekan pikeun mempermudah gerak lemes. Kusabab peran penting anu dicoo ku bantalan dina mesin, penting pikeun sacara rutin mariksa bantalan anjeun pikeun ...
    Maca deui
  • Puterkeun aset sareng suku cadang anu langkung kirang - dimungkinkeun!

    Salami 16 taun karirna sareng Angkatan Udara Karajaan Walanda, kuring diajar sareng ngalaman yén alat luang anu sayogi aya atanapi henteu mangaruhan kasadiaan sistem téknis. Pesawat nangtung tetep di Pangkalan Udara Volkel kusabab kakurangan suku cadang, sedengkeun anu di Kleine-Brogel di Belg ...
    Maca deui
  • Pasar bantalan bola global diperkirakeun bakal naék ku USD 4,12 milyar ti 2021 dugi ka 2025, naék dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa langkung ti 3% salami periode ramalan

    Analis pasar bantalan bola global parantos ngawaskeun pasar bantalan bola ti 2021 dugi ka 2025, sareng dipiharep naék ku US $ 412 juta salami 2021 dugi ka 2025, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa langkung ti 3% salami periode ramalan. New York, 22 Juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinke ...
    Maca deui
  • Lacak Ngajalankeun Biasa RB

    Jejak Ngajalankeun Biasa tina Roller Bearings (I) nunjukkeun cincin luar anu aya tilas nalika beban radial leres dilarapkeun kana bantalan roller silinder anu ngagaduhan beban dina ring jero anu muter. (J) nunjukkeun tilas jalan dina kasus bending aci atanapi condong relatif antara batin a ...
    Maca deui
  • Titik pikeun perhatosan dina panggunaan bantalan

    Bantalan gulung mangrupikeun bagian anu presisi, sareng panggunaan na kedah dilaksanakeun sacara ati-ati. Perkara kumaha bantalan kinerja tinggi dianggo, upami éta dianggo henteu leres, éta moal kéngingkeun kinerja tinggi anu diarepkeun. Ieu mangrupikeun hal-hal anu peryogi diperhatoskeun dina panggunaan bantalan. (1) ...
    Maca deui
  • Analisis Bantalan Rusak

    Pariksa bantalan gulung anu rusak saatos dibongkar. Numutkeun kana kaayaan bantalan anu rusak, tiasa ditilik yén aya kalepatan sareng panyabab karusakan. 1. Logam mesék tina permukaan lorong The elemen ngagugulung bantalan sareng ring jalan jero sareng luar ...
    Maca deui
  • Opat tahapan kandang karusakan

    Nalika bantalan tiasa dianggo, kirang langkung éta bakal nyababkeun tingkat karusakan sareng kaéndahan kusabab gesekan, utamina nalika operasi dina suhu luhur, komo kandang bantalanna bakal rusak. Numutkeun darajat karusakan, éta umumna dibagi kana tahapan anu béda, janten bearin ...
    Maca deui
  • Daptar jinis bantalan mesin tatanén

    Di sakumna dunya, pamakean bagian anu andal, awét mangrupikeun faktor konci pikeun mastikeun yén mesin tani dijaga sacara leres sareng pepelakan dipanén dina waktosna, henteu paduli cuaca atanapi palawija. Janten urang biasana nganggo sadaya jinis mesin tatanén, jinis bantalan naon anu dianggo? Grind ...
    Maca deui
  • Bantalan mesin tatanén

    Mesin mékanik bantalan mékanis mangrupikeun dasar penting tina mesin mesin tatanén sareng bagian-bagian alat sareng komponenana, seueur dianggo dina kendaraan tatanén, traktor, mesin solar, motor, ngagaru, mesin baling, panén, peluru sareng mesin tatanén sanésna, akurasi na, p .. .
    Maca deui
  • Tangtukeun naha bantalan tiasa dianggo deui

      Pikeun nangtoskeun naha bantalan tiasa dianggo deui, éta kedah diputuskeun saatos ngémutan tingkat karusakan bantalan, kinerja mesin, pentingna, kaayaan operasi, siklus pamariksaan, sareng sajabana. Tingali hasilna, upami dipendakan yén bantalanna ngagaduhan karusakan sareng teu normal kaayaan, cont ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5