Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Parusahaan urang

Langkung Ti 20 Taun Pangalaman Dina Bantalan Sareng Gajih

Sinar Industri Cina, urang gaduh tilu perusahaan kanggo nyayogikeun jasa pangsaéna.

Kami ngalakukeun bantalan sareng grease pasar domestik langkung ti 20 taun.

Pikeun nyandak produk anu langkung saé pikeun dunya nyaéta tujuan pikeun ngudag urang. Kami ngadegkeun perusahaan perdagangan ékspor produk utama gajih sareng bantalan di Qingdao Port.

Qingdao YIXINYAN perdagangan internasional co., LTD merek BXY, produk utama bantalan blok bantal, mérek anu sanés SKYN, produk utami nyaéta pelumas minyak.Qingdao QINGHENG bantalan co., Ltd. merekna QHW, produk utami nyaéta bantalan bola sareng bantalan rol.Qingdao SENZEXIANG perdagangan internasional co., LTD merek SZX , produk utami nyaéta insulator.

Pangwangunan

Parusahaan urang nyetél panalungtikan sareng pamekaran, desain, produksi salaku salah sahiji perusahaan tech tinggi, kakuatan téknis kuat. Perusahaan ngagaduhan bantalan uji coba khusus sareng canggih, mesin ngagiling CNC, bantalan presisi tinggi pikeun produk kalayan presisi tinggi sareng ngagolkeun pondasi anu padet.

imgcompartment

Kualitas

Perusahaan taat kana kualitas akar, tujuan bisnis anu berorientasi kualitas, pikeun kaseueuran palanggan énggal sareng lami pikeun nyayogikeun produk kualitas, mérek terkenal kanggo nyiptakeun industri pelumas bantalan sareng pelumas. Kami hormat pisan ka pangusaha domestik sareng asing pikeun ngabahas kerjasama sareng pamekaran umum.

Pangalaman

Produk perusahaan kuring ngajual populér di langkung ti 20 Nagara, kalebet Éropa, Amérika, Afrika, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés.

Produk-Bantalan

Ayeuna produk utama pabrik tiasa alih-alih presisi tinggi, bantalan ékspor anu beurat. Pabrik kami di Liao Cheng City, sadaya kualitas bantalan saluyu sareng ketat pikeun manajemén sistem kualitas ISO9001, salah sahiji perusahaan ékspor perdagangan luar negeri konci. Ayeuna urang tiasa nyayogikeun Bantalan Blok Bantalan, Bantalan Bola Alur Jero, Bantalan Roller Bola, Bantalan Roller Tapered, Bantalan Roller Silinder, Bantalan Bola Dorong sareng produk sanés produksi sareng aplikasi. Mérek dagang kadaptar "BXY", "FXY", "QHW" "SKYN" sabagian ngaganti produk impor. Produkna seueur dianggo sareng mesin presisi tinggi, pabrik baja, penambangan batubara, angkat, sawah minyak, tenaga angin, otomotif, kertas sareng industri sanésna, sadaya palanggan énggal sareng lami kuring resep kana produk kami.

daffg

Produk-Gajih

Kami ogé nguruskeun sadaya jenis usaha gajih sapertos gajih dasar kalsium, gajih dasar litium kompléks, gajih pelumas suhu luhur sareng sajabina. Sadayana tim kami, ngayakeun tim insinyur propésional anu gaduh pangalaman euyeub dina pamekaran produk pétrokimia, cobian mendakan prinsip mékanika gesekan mékanis sareng damel dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pelumasan produk séri gajih, tujuan pikeun nawiskeun palanggan produk pelumas profesional sareng solusi sistematis sareng nyayogikeun palayanan pikeun palanggan dina langkung ti 120 industri pikeun ngajantenkeun alat-alat palangganna kirang gesekan sareng langkung pelumas!

runzhi

Kaunggulan Utama Kompetitif

· Kami langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik pelumas pelumas.
· Kami ngadamel iket salaku desain anjeun atanapi sampel anjeun sapinuhna.
· Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah gajih.
· Aya seueur pemasok bahan baku di sekitar pabrik urang, urang damel kerjasama mangtaun-taun.
· Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi.
· Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.

· Kualitas Saé
· Reputasi Anu Saé
· Narima Pesenan Uji Leutik
· Bébas Desain Bébas
· Sampel Sadia

Harga fléksibel
Jasa OEM
Kamampuh panilitian sareng pamekaran
Spésifikasi militér
Layanan jawab

Kapasitas Produksi ageung
Negara asal
Staf anu ngalaman
Pangiriman Ajakan
Kerjasama Jangka Panjang

Naha Pilih Kami

Kami hususna ngeunaan tujuan kerjasama dua kali, mangrupikeun pilihan kahiji, anjeun pikeun ngendalikeun kauntungan anu kami keukeuh kualitas, kami anu dipercaya pikeun supplier anjeun, kami nekenkeun kana jasa, mangrupikeun pilihan kahiji pikeun anjeun kersa kerjasama jangka panjang, tim kami ngagaduhan cita-cita anu luhur

kami sanés ngan ukur mitra bisnis, urang ngajagaan patepung, janten kami gaduh tanggel waler pikeun ngajaga hubungan anu saé. Kami keukeuh "Naha bisnis berkualitas, negosiasi harga anu fleksibel." Dugi ka ayeuna, ngudag cita-cita urang narik seueur mitra bisnis anu sami.