Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Bantalan Roller Spherical 22200 Series

Pedaran pondok:

Roller roller spherical mangrupikeun dua ring raceway ring, luar ring raceway spherical sareng spherical roller bearing. Pusat ring raceway luar konsisten sareng pusat bantalan, éta ngagaduhan sipat nyalira, tiasa sacara otomatis ngaluyukeun kasalahan pemasangan duo atanapi deflection aci timbul diantara poros ékséntris sareng bantalan, cincin luar sareng cincin batin relatif ka garis tengah anu henteu langkung ti1-2.5, bantalan masih tiasa dianggo leres. Éta tiasa nanggung beban radial sareng beban aksial, khususna kanggo beban beurat sareng beban kejutan.


Detil Produk

Tanda Produk

NGASILKEUN PARAMETER

Jumlah Bantalan

Dia (mm)

Beurat

Cr

Kor

Struktur

mmp

Modél Anyar

Modél Heureuy

DxdxT

(Kg)

(KN)

(KN)

22200 séri

22205

3505

25x52x18

0,177

35.8

36.8

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

8000

22206

3506

30x62x20

0.3

51.8

56.8

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

6300

22207

3507

35x72x23

0,43

45.2

59.5

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

4800

22208

3508

40x80x23

0,55

49.8

68.5

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

4500

22209

3509

45x85x23

0,59

52.2

73.2

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

4000

22210

3510

50x90x23

0,614

83.8

102

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

4300

22211

3511

55x100x25

0,847

102

125

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

3800

22212

3512

60x110x28

1.22

81.8

122

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

3200

22213

3513

65x120x31

1.63

88.5

128

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2800

22214

3514

70x125x31

1,66

95

142

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2600

22215

3515

75x130x31

1,75

95

142

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2400

22216

3516

80x140x33

2.2

115

180

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2200

22217

3517

85x150x36

2.8

145

228

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2000

22218

3518

90x160x40

4

168

272

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1900

22219

3519

95x170x43

4.2

212

322

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1800

22220

3520

100x180x46

4

275

360

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2400

22222

3522

110x200x53

7.25

396

543

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

2000

22224

3524

120x215x58

9.139

425

940

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1900

22226

3526

130x230x64

11.38

490

805

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1800

22228

3528

140x250x68

14.44

560

930

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1700

22230

3530

150x270x73

18.22

630

1050

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1600

22232

3532

160x290x80

22,95

750

1300

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1500

22234

3534

170x310x86

28.41

845

1450

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1300

22236

3536

180x320x86

29,67

895

1500

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1300

22238

3538

190x340x92

35.55

865

1620

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1200

22240

3540

200x360x98

43.9

1100

1950

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

1100

22244

3544

220x400x108

61.7

1350

2400

MB / CA / CC / EK / CK / CMW33

950

NGASILKEUN KONSTRUKSI

agasdg

NGASILKEUN TUNJUK

NGASAR JENIS Kandang

dsag

NGASILKEUN APLIKASI

Bantalan roller spherical khususna dianggo dina mesin papermaking, gear réduksi, poros stock rolling, rolling mill gear box bearing, rolling mill, Roller, crusher, layar ngageter, mesin percetakan, mesin damel kayu, sagala jinis reducer industri, bantalan nangtung sareng korsi museur.

dsingle2

PROSES NGASILKEUN

dsingle

NGASILKEUN PAKET

dsingle5

Bungkusan kami ogé variatif pisan, tujuanna pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda-béda. Paket anu biasa dianggo nyaéta kieu:
1. Paket industri + palét
2. kotak kai + palét
3. Numutkeun ka kabutuhan Anjeun

NGÉNGKEUN CATETAN

1. Jaga bantalan sareng lingkunganana anu bersih
Sanaos panon henteu tiasa ningali lebu alit, ogé bakal ngahasilkeun pangaruh goréng pikeun bantalan mesin. Ku sabab éta, tetep tetep bersih, sahingga lebu henteu nyerang bantalan.

2. Ati-ati anggo
Masihan bantosan dina panggunaan tabrakan anu kuat, bakal ngahasilkeun tapak tatu sareng péso, janten panyabab kacilakaan. Dina kasus anu serius, bakal aya retakan sareng patah tulang, janten perhatosan kedah diperhatoskeun.

3. Anggo alat anu pas

4. Pikeun merhatoskeun korosi bantalan
Operasi bantalan mesin, kesang leungeun bakal janten panyabab karat, perhatoskeun nganggo panangan anu bersih pikeun beroperasi, langkung saé nganggo sarung tangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk