Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Warta Perusahaan

  • Perhatosan Liburan Poé Buruh

    Dear sadayana konsumén hargana: Urang bakal liburan ti 1 Méi dugi ka 5, mungkin aya sababaraha telat balesan dina waktos ieu kusabab ngawatesan aksés kana email, Kami pisan punten pikeun kasulitan disababkeun ku liburan. Punten taroskeun ka kami ngalangkungan wechat atanapi whatsapp tanpa ragu upami anjeun peryogi, kuring ...
    Maca deui
  • Tren utama dina Industri Bantalan Global

    Bantalan mangrupikeun komponén kritis unggal mesin. Aranjeunna henteu ngan ukur ngirangan gesekan tapi ogé ngadukung beban, ngirimkeun kakuatan sareng ngajaga keselarasan sahingga mempermudah operasi peralatan anu épisién. Pasar Global Bearing sakitar $ 40 Milyar sareng diperkirakeun ngahontal $ 53 Milyar ku 2026 ku ...
    Maca deui
  • 17th, Pébr 2021 Mimitian Perhatosan Gawe

    Réréncangan anu dipikacinta, Kusabab urang ngaliwat liburan panjang ti tanggal 1, Fébruari dugi ka 17, Pébruari kusabab Liburan Péstival Musim Semi Cina. Ayeuna urang réngsé liburan sareng ngagumbirakeun pisan padamelan urang dina 17th, Feb 2020. Wilujeng rerencangan ti dunya sareng negosiasi bisnis sareng kami. Kami bakal ngabuktikeun kualitas pangsaéna, ...
    Maca deui
  • Kumaha Nguji Kualitas Gajih?

    Sababaraha nagara sesah pisan pikeun nguji kualitas gajih ku alat-alatna, kami nyandak cara anu gampang pikeun nguji kualitas gajih anjeun, supados anjeun terang perkawis kualitas gajih kami. Dinten ieu kami nyandak pidéo ngeunaan uji coba kualitas gajih kami, anjeun tiasa mariksa kualitas produk anjeun sareng ngabandingkeun sareng kami! Anu saé ...
    Maca deui
  • Bantalan blok bantal

    Pabrikan propésional domestik Bantal Blok Bantalan gaduh langkung ti 20 taun pangalaman.
    Maca deui
  • Serbaguna Litium Base Grease Drop Point Langkung Ti 180 ℃ 180kg Drum

    Maca deui
  • Felicia ngenalkeun produk.

    LIPI LIPI MULTIPURPOS GREASE NLGI3 mp3 DROP POINT LEBIH JEUNG 180 ℃ MULTIPURPose CALCIUM BASE GREASE NLGI3 mp3 DROP POINT 100 ℃ BLUE HIGH TEMPERATURE GREASE (HP) DROP POINT LEBIH JEUNG 290 ℃ Teruskeun nganggo 80,000km ~ 100,000km
    Maca deui
  • Barangna dikirim ka dunya.

    1 * wadah 40ft + 1 * kargo kontainer 20ft dikirim ayeuna-ayeuna. Kualitasna wareg ku konsumén. Percanten ka urang, kerjasama sareng urang, éta kedah pantes.
    Maca deui