Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Bantal Blok Bantalan Seri Ucp

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Blok Bantal
Merk produk: BXY, FXY, OEM
Bantalan barang: UCP200 UCPX00 UCP300
Pakét produk: Kantong plastik + kotak tunggal + karton + palét
Lebetkeun bantalan: UC200, UCX00, UC300, SA200, SB200, UK200, HC200, SER200
Bahan bantalan: Baja Chrome (Gcr15)
Bahan padumukan: Beusi tuang (HT200), Baja tahan karat, résin Plastik, paduan seng, baja diteken


Detil Produk

Tanda Produk

Baja NO. C (%) Si (%) Mn (%) S (%) P (%) Cr (%)

Gcr15 0.95-1.05 0.15-0.35 0.20-0.40 ≤ 0.020 ≤ 0.027 1.30-1.65

Blok bantal, ogé dikenal salaku blok plummer atanapi perumahan bantalan, mangrupikeun alas anu dianggo kanggo nyayogikeun poros puteran kalayan bantalan bantalan anu cocog sareng sababaraha aksésoris. Bahan perumahan pikeun blok bantal biasana didamel tina beusi atanapi waja cor.
Bantalan Blok Bantals diwangun ku barisan bola bantalan alur anu jero kalayan segel dina dua sisi sareng permukaan luar buleud, sareng perumahan, cocog pikeun dukungan saderhana.
Blok bantal kanggo alat mékanis, sapertos mesin agricaltural, metalurgi, tékstil sareng mesin percetakan

Pillow-Block-Bearing-Ucp-Series

Unit NO. Bantalan No. Perumahan No. Poros Dia Diménsi wates (mm) Ukuran Bolt

di.

mm

h

a

e

b

s1

s2

g

w

Bi

n

UCP201-8

UC201-8

P204

1/2

 

33.3

127

95

38

13

16

15

65

31

12.7

1/2

UCP202-10

UC202-10

P204

1/2

 

33.3

127

95

38

13

16

15

65

31

12.7

1/2

UCP204

UC204

P204

 

20

33.3

127

95

38

13

16

15

65

31

12.7

M10

UCP204-12

UC204-12

P204

1/2

 

33.3

127

95

38

13

16

15

65

31

12.7

1/2

UCP205

UC205

P205

 

25

36.6

140

105

38

13

16

16

70

34

14.3

M10

UCP205-14

UC205-14

P205

1/2

 

36.6

140

105

38

13

16

16

70

34

14.3

1/2

UCP205-15

UC205-15

P205

15/16

 

36.6

140

105

38

13

16

16

70

34

14.3

1/2

UCP205-16

UC205-16

P205

1/2

 

36.6

140

105

38

13

16

16

70

34

14.3

1/2

UCP206

UC206

P206

 

30

42.9

165

121

48

17

21

18

83

38.1

15.9

M14

UCP206-17

UC206-17

P206

1/2

 

42.9

165

121

48

17

21

18

83

38.1

15.9

1/2

UCP206-18

UC206-18

P206

1/2

 

42.9

165

121

48

17

21

18

83

38.1

15.9

1/2

UCP206-19

UC206-19

P206

1/2

 

42.9

165

121

48

17

21

18

83

38.1

15.9

1/2

UCP206-20

UC206-20

P206

1/2

 

42.9

165

121

48

17

21

18

83

38.1

15.9

1/2

UCP207

UC207

P207

 

35

47.6

167

127

48

17

21

19

94

42.9

17.5

M14

UCP207-20

UC207-20

P207

1/2

 

47.6

167

127

48

17

21

19

94

42.9

17.5

1/2

UCP207-21

UC207-21

P207

1/2

 

47.6

167

127

48

17

21

19

94

42.9

17.5

1/2

UCP207-22

UC207-22

P207

1/2

 

47.6

167

127

48

17

21

19

94

42.9

17.5

1/2

UCP207-23

UC207-23

P207

1/2

 

47.6

167

127

48

17

21

19

94

42.9

17.5

1/2

UCP208

UC208

P208

 

40

49.2

184

137

54

17

25

19

100

49.2

19

M14

UCP208-24

UC208-24

P208

1/2

 

49.2

184

137

54

17

25

19

100

49.2

19

1/2

UCP208-25

UC208-25

P208

1/2

 

49.2

184

137

54

17

25

19

100

49.2

19

1/2

UCP209

UC209

P209

 

45

54

190

146

54

17

25

20

108

49.2

19

M14

UCP209-26

UC209-26

P209

1/2

 

54

190

146

54

17

25

20

108

49.2

19

1/2

UCP209-27

UC209-27

P209

1/2

 

54

190

146

54

17

25

20

108

49.2

19

1/2

UCP209-28

UC209-28

P209

1/2

 

54

190

146

54

17

25

20

108

49.2

19

1/2

UCP210

UC210

P210

 

50

57.2

206

159

60

20

25

22

114

51.6

19

M16

UCP210-30

UC210-30

P210

1/2

 

57.2

206

159

60

20

25

22

114

51.6

19

1/2

UCP210-31

UC210-31

P210

1-15 / 16

 

57.2

206

159

60

20

25

22

114

51.6

19

1/2

UCP210-32

UC210-32

P210

1/2

 

57.2

206

159

60

20

25

22

114

51.6

19

1/2

UCP211 UC211 P211   55 63.5 219 171 60 20 25 22 126 55.6 22.2 M16

sdggsgd

Paking kami:

* Pakage industri + karton luar + palét
* kotak sigle + karton luar + palét
* Paket tabung + kotak tengah + karton luar + palét
* Numutkeun ka kabutuhan anjeun

cf98adb2

Prosés Produksi

fsdg

Daérah Aplikasi

Bantalan Blok Bantal
Bantalan blok bantal dianggo di daérah panerapan anu lega, sapertos Mesin Konstruksi, Mesin Pertanian, Alat Kabugaran, Peralatan Tékstil, Alat Taman, Mesin Pangan, Peralatan Mékanis, Peralatan Hiburan, Mesin Kerekan, Alat Médis, Bagasi

afgagf

Kaunggulan Utama Kompetitif

· Kualitas Saé
· Reputasi Anu Saé
· Narima Pesenan Uji Leutik
· Bébas Desain Bébas
· Sampel Sadia

Harga fléksibel
Jasa OEM
Kamampuh panilitian sareng pamekaran
Spésifikasi militér
Layanan jawab

Kapasitas Produksi ageung
Negara asal
Staf anu ngalaman
Pangiriman Ajakan
Kerjasama Jangka Panjang

· Kami langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik bantalan blok bantalan.
· Kami ngadamel iket salaku desain anjeun atanapi sampel anjeun sapinuhna.
· Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah bantalan.
· Aya seueur pemasok bahan baku di sekitar pabrik urang, urang damel kerjasama mangtaun-taun.
· Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi.
· Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami