Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Taper Roller Bearing 30200 Series

Pedaran pondok:

Bantalan roller tapered diwangun ku ring jero, roller, retainer sareng ring luar, anu tiasa dipasang nyalira. Jenis bantalan ieu tiasa ngadukung beban radial beurat sareng beban aksial. Kusabab bantalan roller tirus ngan tiasa mindahkeun beban sumbu hiji arah, urang kedah masang bantalan roller tirus simétris pikeun mindahkeun beban sumbu arah anu sabalikna. Jenis bantalan ieu kalebet jajaran tunggal, dua jajar sareng bantalan roller tapered opat jajar numutkeun jumlah kolom gilinding. Reresihan bantalan rol tirus tunggal baris peryogi panyaluyuan nalika dipasang. Sareng ijin tina bantalan roller dua réncang sareng opat jajar parantos disaluyukeun numutkeun sarat pangguna sareng teu kedah diluyukeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan roller taper umumna dianggo pikeun ngadukung beban gabungan anu utamina diwangun ku beban radial. Gelasna tiasa dipisahkeun pikeun gampang dirakit. Nalika ningkatna andd ngagunakeun, clearance radial sareng clearance axial tiasa diluyukeun sareng pemasangan preload tiasa didamel. 

ags

Bantalan roller tapered diwangun ku ring jero, roller, retainer sareng ring luar, anu tiasa dipasang nyalira. Jenis bantalan ieu tiasa ngadukung beban radial beurat sareng beban aksial. Kusabab bantalan roller tirus ngan tiasa mindahkeun beban sumbu hiji arah, urang kedah masang bantalan roller tirus simétris pikeun mindahkeun beban sumbu arah anu sabalikna. Jenis bantalan ieu kalebet jajaran tunggal, dua jajar sareng bantalan roller tapered opat jajar numutkeun jumlah kolom gilinding. Reresihan bantalan rol tirus tunggal baris peryogi panyaluyuan nalika dipasang. Sareng ijin tina bantalan roller dua réncang sareng opat jajar parantos disaluyukeun numutkeun sarat pangguna sareng teu kedah diluyukeun.

Aplikasi:

Bantalan rol tapered seueur dianggo dina otomotif, pabrik, tambang, metalurgi, mesin plastik sareng industri sanés.

Modél anu tiasa urang nawiskeun: métrik: 30200, 30300, 31300, 31000, 32200, 32300, 33000, 33200 séri. / Inci: JL, JLMS, LS, LM, LMS, MS, seri HMS.

single2

Taper roller bearing series sanés pikeun rujukan anu langkung saé anjeun: 

30200 Series

30300 Series

32000 Series

32200 séri

32300 Series

30202

30304

32004

32205

32305

30203

30305

32005

32206

32306

30204

30306

32006

32207

32307

30205

30307

32007

32208

32308

30206

30308

32008

32209

32309

30207

30309

32009

32210

32310

30208

30310

32010

32211

32311

30209

30311

32011

32212

32312

30210

30312

32012

32213

32313

30211

30313

32013

32214

32314

30212

30314

32014

32215

32315

30213

30315

32015

32216

32316

30214

30316

32016

32217

32317

30215

30317

32017

32218

32318

30216

30318

32018

32219

32319

30217

30319

32019

32220

32320

30218

30320

32020

32221

32322

30219

30322

32021

32222

32324

30220

30324

32022

32224

32326

30221

30326

32024

32226 

 

30222 

 

32026

32228 

 

30224 

 

32028

32230 

 

30226 

 

    32030  

 

 

30228

 

 

 

 

30230

 

 

 

 

30232

 

 

 

 

single1

Paking kami:

* Pakage industri + karton luar + palét
* kotak sigle + karton luar + palét
* Paket tabung + kotak tengah + karton luar + palét
* Numutkeun kana sarat anjeun

single

Aplikasi Produksi

single3

FAQ

1. Sabaraha MOQ perusahaan anjeun?
Perusahaan kami MOQ nyaéta 1 pcs.

2. Naha anjeun nampi OEM sareng ngaropea?
Leres, OEM katampi sareng urang tiasa ngarobih pikeun anjeun numutkeun conto atanapi gambar.

3. Kumaha upami juru?
Dina saham, aya anu bodas, sareng aya anu hideung.
Tapi urang tiasa ngolah juru bodas janten hideung, ogé hideung kana bodas.

4. Naha anjeun ngagaduhan saham?
Leres, kami gaduh seueur bantalan anu dipidangkeun dina saham, khusus bantalan ageung.

5. Naha anjeun ngagaduhan bantalan ageung?
Kami gaduh bantalan ageung, sedeng sareng alit dina saham. Tapi bantalan ageung mangrupikeun kaunggulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk