Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Tekenan ekstrim Litium Base Grease (EP)

Pedaran pondok:

Produkna didamel tina minyak mineral anu ditapis anu kentel kalayan sabun lithium sanyawa sareng bahan tambahan tina tekanan anu ekstrim, anti oksidasi sareng anti karat jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Émbaran Dasar

Modél No.

EPLBG-00 # 0 # 2 # 1 #

Titik Turun

170 ~ 190

Pamakéan

Alat beban sedeng sareng beurat

Henteu:

NLGI2 / 1/0/00

Cone Penetration

280 ~ 421

Pakét

0,5kg / 1kg / 15kg / 18kg / 180kg
pouch & ember & metal can & drum

Suhu Pamakéan

-30 ℃ ~ 120 ℃

Mérek dagang

SKYN

Warna

Warna Béda

Pilihan

Palayanan

OEM Service

Kodeu HS

340319

Asalna

Shandong, Cina

Sampel

Gratis

Laporan Tés

MSDS & TECH

MOQ

5t

Kinerja

Harta anti-anggo ekstrim anu saé sacara efektif nyegah pasangan gesekan tina anggoan sareng pasokan korosif sareng manjangkeun umur jasa pakakas.
Kamampuan pompa anu saé nyayogikeun kabutuhan pasokan gajih dina sistem pelumas terpusat.
Harta anti karat anu hadé ngajaga pelumasan anu hadé sareng kinerja anti karat dina lingkungan cai.
Stabilitas mékanis anu saé ngajaga konsistensi anu tangtu dina panggunaan sareng nyegah kabur.

Spésifikasi Produk

Barang

Data Biasa

Métode Tés

00 #

0 #

1 #

2 #

Cone Penetration 1 / 10mm

421

372

320

281

GB / T269

Titik Titik ℃

170

177

182

190

GB / T4929

Harta Tekanan Ekstrim (Metode Opat Bola) Nilai PB, N

402

402

402

402

SH / T0202

Harta Tekanan Ekstrim (Opat Metode Bola) Nilai OK, N

156

156

156

156

SH / T0203

prosés produksi

fsdg

APLIKASI

Daptar pikeun pelumasan sagala jinis bola beban sedeng sareng beurat, roller pin, bantalan ngageser sareng roda gigi, ranté sareng roda pendukung dina alat ninggang jsb.

PAKET

appasf

Kaunggulan Utama Kompetitif

· Kualitas Saé
· Reputasi Anu Saé
· Narima Pesenan Uji Leutik
· Bébas Desain Bébas
· Sampel Sadia

Harga fléksibel
Jasa OEM
Kamampuh panilitian sareng pamekaran
Spésifikasi militér
Layanan jawab

Kapasitas Produksi ageung
Negara asal
Staf anu ngalaman
Pangiriman Ajakan
Kerjasama Jangka Panjang

· Kami langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik pelumas pelumas.
· Kami ngadamel iket salaku desain anjeun atanapi sampel anjeun sapinuhna.
· Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah gajih.
· Aya seueur pemasok bahan baku di sekitar pabrik urang, urang damel kerjasama mangtaun-taun.
· Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi.
· Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami