Ngalakukeun PRODUK Kualitas tinggi
HARGA FLEXIBLE NEGOTIATE

 

Molybdenum Disulfide Litium Base Gajih

Pedaran pondok:

Produkna didamel tina minyak mineral anu kentel kalayan asam lemak, sareng bahan tambahan tina agén anti oksidasi sareng bubuk disolida molibdenum.


Detil Produk

Tanda Produk

INFORMASI DASAR

Modél No.

MDLBG-123 #

Titik Turun

193-203

Pamakéan

Kecepatan tinggi sareng alat beban beurat

Henteu:

NLGI3 #

Cone Penetration

236-329

Pakét

0,5kg / 1kg / 15kg / 18kg / 180kg
pouch & ember & metal can & drum

Suhu Pamakéan

-30 ℃ -220 ℃

Mérek dagang

SKYN

Warna

hideung

Palayanan

OEM Service

Kodeu HS

340319

Asalna

ShanDong, Cina

Sampel

Gratis

Laporan Tés

MSDS & TECH

MOQ

5t

KAGIATAN

Pasipatan anti-ageman tekanan ekstrim anu saé sacara efektif ngirangan ageman bagian gesekan mékanis.
Ngurangan koefisien gesekan tina pasangan gesekan sareng résistansi gesekan.
Stabilitas mékanis anu luar biasa sareng stabilitas oksidasi manjangkeun umur gajih.
Henteu aya masalah anu ngarusak kaséhatan manusa, sapertos logam berat, nitrit sareng sajabana, aya dina produk, anu panginten henteu tiasa nyababkeun polusi énggal.

SPESIFIKASI

Barang  Tanggal Biasa  Métode Tés
1 # 2 # 3 #
Cone Penetration 1 / 10mm 329 276 236 GB / T269
Titik Titik ℃ 193 196 203 GB / T4929
Rugi Nyeuseuh Cai (79 ℃, 1h)% 6.5 3.5 3.0 SH / T0109
Harta Tekanan Ekstrim (Metode Opat Bola) Nilai PB, N 618 618 618 GB / T0202

prosés produksi

d8697be81

APLIKASI

Larapkeun kana pelumasan bantalan. Kopling, peralatan sareng sajabana dina alat-alat médium & beurat tina metallurge, industri tambang.

PAKET

appasf

Kaunggulan Utama Kompetitif

· Kualitas Saé
· Reputasi Anu Saé
· Narima Pesenan Uji Leutik
· Bébas Desain Bébas
· Sampel Sadia

Harga fléksibel
Jasa OEM
Kamampuh panilitian sareng pamekaran
Spésifikasi militér
Layanan jawab

Kapasitas Produksi ageung
Negara asal
Staf anu ngalaman
Pangiriman Ajakan
Kerjasama Jangka Panjang

· Kami langkung ti 10 taun pangalaman profesional salaku pabrik pelumas pelumas.
· Kami ngadamel iket salaku desain anjeun atanapi sampel anjeun sapinuhna.
· Kami gaduh tim anu kuat nalungtik sareng ngembangkeun pikeun méréskeun masalah gajih.
· Aya seueur pemasok bahan baku di sekitar pabrik urang, urang damel kerjasama mangtaun-taun.
· Pesenan sidang alit tiasa ditampi, sampel gratis sayogi.
· Harga kami lumayan sareng jaga kualitas luhur pikeun unggal klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami